PARTNERSKAP
Bild saknas
FRÖLUNDA HC VÄLKOMNAR DIG SOM PARTNER

Associera ditt varumärke med ett av Sveriges starkaste varumärken inom sport, och skapa nya relationer i ett aktivt affärsnätverk. Frölunda HC ger dig möjligheten att stärka banden mellan ditt varumärke, 300 företag och hundratusentals Frölundasupportrar. Du har också möjligheten att ta del av föreningens starka samhällsengagemang med ditt varumärke.  

Frölunda HC erbjuder exponering av ditt varumärke i en mängd olika mediekanaler, med anpassade marknadsföringslösningar som sticker ut ur bruset och når en köpstark målgrupp med en inkomst över riksmedel. Tillsammans med oss bygger du starka relationer både externt och internt genom att representera med hockey både för kunder och personal.

Vi berättar gärna mer om hur ett partnerskap med Frölunda HC fungerar. Om du är intresserad eller kanske har några frågor, kontakta någon av våra säljare.

En matchdag för våra partners

Vår kärnverksamhet i Frölunda HC är så klart vår ishockey och våra matcher. Tillsammans med partners och publik vill vi skapa Sveriges bästa sportevenemang. I SHL spelar vi 26 hemmamatcher och i SDHL 18 – utöver slutspel såklart. I Scandinavium är upplevelsen för en partner gedigen, genomarbetad och etablerad. Det finns gott om möjligheter och ytor för intressanta samtal om både sport och livet, företag och affärer. Vi har något för alla partnernivåer i våra lokaler och nätverkandet på matchen tar aldrig slut.

Vill du vara med? I den här filmen får du en inblick i hur en matchdag kan upplevas för dig som är partner till klubben. Häng med! Välkommen in. 

Business at Frölunda Hockey
Bild saknas
Våra säljare

Henrik Bengtsson

Försäljningschef

Stefan Larsson

Säljare

Jonas Esbjörs

Säljare

Niklas Moberg

Säljare

Tim Bränholm

Säljare

Markus Karlsson

Säljare

Casper Lundgren

Säljare och esportansvarig
Partnerbroschyr

Upptäck vår värld och våra erbjudanden

Bild saknas
STOLTA HUVUDPARTNERS