JOBBA MED OSS
Bild saknas
Lediga tjänster hos Frölunda HC

Funktionärer till våra matcher

Nu söker vi funktionärer för Frölundas A-lagsmatcher säsongen 23/24.

Som funktionär är det en viktig resurs för att man skall kunna genomföra arrangemangen i arenorna så bra som möjligt. Som funktionär får man ingen lön, men får vara en del av det härliga gänget som är kugghjulen i våra matcharrangemang 

Nedan funktioner söker vi. Gör din intresseanmälan i länken nederst på sidan.

Publikvärd

Vill du jobba som Publikvärd hos Frölunda HC?

Nu söker vi volontärer till våra herr- och dammatcher!

Vad är en publikvärd?

Som publikvärd är du föreningens förlängda arm mot alla de som besöker Scandinavium och Frölundaborg varje match. Du bör ha ett genuint service- och hockeyintresse samt vara ett föredöme för andra supportrar och besökare. Den viktigaste uppgiften är att ge service till publiken och företräda Frölunda HC på ett tillmötesgående sätt.

Publikvärden ansvarar även i viss mån för säkerheten, främst då genom ett förebyggande jobb. Publikvärden får även utbildning i juridik, sjukvård och brandkunskap.

Vad krävs för att bli publikvärd?

För att bli publikvärd ska du ha fyllt 18 år samt kunna vara ett föredöme för andra supportrar och besökare. Du ska kunna jobba minst 20 av våra 26 SHL-hemmamatcher i grundserien samt eventuellt slutspel. Du påbörjar ditt arbetspass två timmar innan matchstart och avslutas efter matchens slut. Total arbetstid är cirka fem timmar per match och innefattar både vardagskvällar och helger. Vi kommer även att spela 18 SDHL-hemmamatcher plus eventuellt slutspel i Frölundaborg. Vi behöver funktionärer till båda våra a-lags matcher.

Arbetet är helt ideellt vilket innebär att det inte utbetalas någon lön, men du ingår i Frölundas HC:s starka gemenskap och blir inbjuden att delta på olika aktiviteter som anordnas under säsongen för våra volontärer.

Du som söker ska ha lätt för att socialisera med publiken oavsett lagtillhörighet och vara tillgänglig för visitation av både besökare, väskor och flaggor. Då stökiga situationer kan uppstå inne i arenan ska du heller inte vara obekväm med att kliva in och vara behjälplig vid sådana tillfällen. 

Du ska ha lätt för att samarbeta då Publikvärden arbetar tätt tillsammans med personal från GotEvent, ordningsvakter och övrig personal inom Frölunda HC.

I enighet med SHL och SIF's regelverk behöver varje förening tillhandahålla Publikvärdar för att få spela matcherna. Publikvärden är ofta det första en besökare möter när man kommer till arenan och vårt mål är att våra besökare ska få den bästa tänkbara service under hela matchen.

Som Publikvärd gör man inte skillnad på publik oavsett vilken lagtillhörighet man har, utan alla behandlas lika. Det gör heller ingen skillnad om man är på en hockeymatch för första gången eller om man är van hockeybesökare.

Evenemangspersonal

Evenemangspersonalen är behjälplig främst före och efter match när olika aktiviteter eller installationer behöver byggas upp inför match, eller rivas efter match. Denna funktion är främst aktiv i samband med att det har varit ett annat evenemang i Scandinavium eller när något speciellt händer där det kan behövas extra hjälp. Denna person skall inte vara rädd för att ta i eller stå på en stege. 

Går utmärkt att kombinera med uppgifterna som publikvärd.

Entrévärd Frölundaborg

Entrévärden hjälper till att scannar biljetter och hälsar publiken välkomna inför match i Frölundaborg.

Statistik

Här gäller det att redan ha erfarenhet av att arbeta med statistik under matcher. Fullt fokus på vad som händer och sker på isen. 

Bildtekniker Frölundaborg 

Bildteknikerna är den person som till att det är rätt sak vid rätt tillfälle som visas på jumbotronen. Tidigare erfarenhet är att föredra, men har man likvärdiga erfarenheten och anser att man är lättlärd så kan man lära sig på några matcher. 

Rookievärd

Rookievärden tar hand om våra yngre supportrar. Detta genom att bemanna aktiviteterna vid fanscorner eller ta hand om Rookisarna på Rookieläktaren.

Erfarenhet att tidigare arbetet med barn är meriterande

Anmäl ditt intresse här.

STOLTA HUVUDPARTNERS