Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Fredag Fre 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Tisdag Tis 6 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Fredag Fre 9 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Tisdag Tis 13 December Dec
Söndag Sön 18 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec

Säsongskort

Hur loggar jag in på mitt konto?

Klicka här för att komma till inloggningen där du anger kundnummer och lösenord.

Jag har inget konto eller kundnummer
Skapa ett konto genom att klicka här och fyll i dina kontaktuppgifter samt välj ett lösenord. Tryck på SLUTFÖR REGISTRERINGEN. Du är nu inloggad och ser ditt kundnummer bredvid ditt namn om du klickar på användarikonen.
OBS! Du som redan köpt ditt säsongskort har redan ett konto och ett kundnummer. Har du glömt det, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig.


Du får även en registreringsbekräftelse skickad till din mailadress där du hittar ditt kundnummer. Spara mailet och notera ditt kundnummer då det är kundnumret du använder tillsammans med ditt valda lösenord för att logga på sidan om du exempelvis vill hantera dina biljetter under säsongen.

Jag har glömt mitt lösenord
Klicka här
 och följ instruktionerna för att återställa ditt lösenord.


Jag får inte något mail efter genomfört köp eller registrering
Kontrollera din Skräppost om mailet hamnat där, och flytta det i så fall till inkorgen. De flesta mailleverantörerna erbjuder även möjligheten att välja att lägga till avsändaren som betrodd mailadress eller maildomän.

Hittar du inte mailet i din skräppost, logga in på ditt konto och gå till kontohistorik. Klicka upp ditt köp och tryck på ”Skicka epost igen”. Du borde då få både bekräftelsemailet och mailet med dina biljetter skickat igen.

Kan jag skicka vidare en biljett om jag ej kan gå på en match?
Ja, det kan du göra. Läs mer här om hur du laddar ner din biljett här, som du sedan kan skicka vidare via mail.

Vad kostar säsongskorten och vad ingår?
Prislista och arenaskiss – klicka här Detta ingår – klicka här


Vad menas med ungdom, pensionär och student?
Barn/ungdom är du mellan 5-15 år. Barn under 5 år går in gratis om man sitter i knät på medföljande vuxen. För att kunna köpa säsongskort med studentpris behöver du kunna visa upp ett giltigt studentkort, till exempel Mecenatkort. Pensionär är du från att du fyllt 65 år eller kan visa upp ett giltigt intyg på förtidspensionering.

 

Vad gäller för CHL-matcherna för mig som säsongskortsinnehavare?
Biljetterna till grundserien i CHL ingår för dig som säsongskortsinnehavare, och du bokar dina fribiljetter genom att först logga in på ditt konto. Klicka dig sedan vidare till Matchbiljetter, och välj den matchen du vill gå på. Väl inne på matchen väljer du dina platser, och då finns pristypen Säsongskortsinnehavare tillgänglig för 0 kr. Välj den och genomför sedan din bokning. Du behöver genomföra en bokning för varje match du vill gå på och du har rätt att boka lika många platser som du har säsongskort.

Vad gäller för dammatcherna för mig som säsongskortsinnehavare
Biljetterna till grundserien i NDHL ingår för dig som säsongskortsinnehavare, och du bokar dina fribiljetter genom att först logga in på ditt konto. Klicka dig sedan vidare till Matchbiljetter, och välj den matchen du vill gå på. Väl inne på matchen väljer du dina platser, och då finns pristypen Säsongskortsinnehavare tillgänglig för 0 kr. Välj den och genomför sedan din bokning. Du behöver genomföra en bokning för varje match du vill gå på och du har rätt att boka lika många platser som du har säsongskort.

Är säsongskortet personligt?
Nej, kortet är inte personligt. Namn på kortet spelar alltså ingen roll, däremot är platsen och priskategorin fast. Ungdomskort kan enbart användas av ungdomar, pensionärskort av pensionärer och studentkort av studenter som kan visa giltig studentlegitimation eller Mecenatkort.

Singeliljetter

Vad kostar biljetterna?

SHL - se prislista nedan
NDHL - biljetterna kostar 100 kr
CHL - Ord. pris 200 kr, barn/student/pensionär 100 kr, klack via Goa Gubbar/S84 100 kr och Begränsad sikt 150 kr

 

Har ni barnpris på biljetterna?
Ja, vi har barnpris i de flesta kategorierna. Vi har dessutom familjebiljetter på sektion J, där man betalar 250 kr för en vuxen och ett barn (190 kr för varje medföljande vuxen och 60 kr för varje medföljande barn).

Vad menas med barn, pensionär och student?
Barn/ungdom är du mellan 5-15 år. Barn under 5 år går in gratis om man sitter i knät på medföljande vuxen. För att kunna köpa säsongskort med studentpris behöver du kunna visa upp ett giltigt studentkort, till exempel Mecenatkort. Pensionär är du från att du fyllt 65 år eller kan visa upp ett giltigt intyg på förtidspensionering.

 

Har du fler frågor du inte hittar svar på här, vänligen kontakta oss på [email protected] så återkommer vi så fort vi kan!