Lördag Lör 29 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Fredag Fre 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Tisdag Tis 6 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Fredag Fre 9 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 18 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan

Frölunda HC startar kampanjen "En glädjande his(s)toria" för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus.

Det finns sedan många år tillbaka ett långsiktigt samarbete och stort engagemang mellan Frölunda HC och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus. "En glädjande his(s)toria" är ett initiativ från föreningen där syftet är att skapa en mer harmonisk och stimulerad hissmiljö för barnen.

Under hösten med start den 14 oktober påbörjar Frölunda HC en ny insamlingskampanj tillsammans med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus. Målsättningen är att samla in medel som går till barnsjukhusets äldre person- och sänghissar. Barn som besöker sjukhuset kan vara nervösa, oroliga och ledsna. Att stiga in i “En glädjande his(s)toria” där barnet möts av olika årstider på väggar och tak bidrar till en mer harmonisk och positiv sjukhusvistelse från första stund.

Kampanjen avslutas den 26 november med en välgörenhetsmatch där Frölunda HC möter Linköpings HC i Scandinavium. Matchen spelar Frölundas spelare i matchtröjor som designats av inneliggande barn på Drottning Silvias barnsjukhus – tröjor som sedan auktioneras ut.

Hjälp oss genom att vara med bidra till "En glädjande his(s)toria" - för alla barn och ungdomar på Drottning Silvias barnsjukhus.

#glädjeläker

HUR KAN NI BIDRA TILL EN GLÄDJANDE HIS(S)TORIA?

DROTTNING SILVIAS INSAMLINGSSIDA

Du kan bidra på Drottning Silvias barnsjukhus egna insamlingssida. Stötta Frölunda HC på vägen mot vårt insamlingsmål och bidra till "En glädjande his(s)toria".

Klicka på bilden för att komma till insamlingssidan. 

SWISH

Swisha in valfritt bidrag! 

Skanna QR-koden på bilden eller använd swishnumret nedan.

Swisha till 1234034120 

STÖTTA VID KÖP AV BILJETT

Välj att lägga till 20:- vid köp av biljett till matchen den 26 november mellan Frölunda HC - Linköping HC. 

Klicka på bilden för att köpa din biljett till matchen.

AUKTION

Under matchen den 26 november kommer Frölunda HC spela i specialdesignade matchtröjor som är skapade utifrån teckningar ritade av barnen och ungdomarna på Drottning Silvias barnsjukhus. Matchtröjorna har auktionerats ut inför matchen till förmån för insamlingen och hämtas på isen av vinnarna efter matchen.

Auktionerna för tröjorna är alltså avslutade, men du har fortfarande möjlighet att vara med och bidra genom att buda på Lars Johanssons målvaktsmask till och med söndag 27 november kl 19:01. Maskauktionen hittar du här.

REPLICA

Klä dig i en replica av årets specialdesignade Drottning Silvia-tröja. Vid köp av en replica går 100 kr oavkortat till insamlingen.

Klicka på bilden eller här för att komma till Intersport.

Om Insamlingsstiftelsen

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus arbetar för att skapa glädje för de barn och familjer som vistas i sin vardag på Sveriges största barnsjukhus. När barn och unga drabbas av sjukdom behövs miljöer, upplevelser och aktiviteter som uppmuntrar till lek och skratt, en tillvaro som skänker tröst och hopp. Därför samlar stiftelsen in medel till insatser som kompletterar sjukhusets ordinarie vård. Det som behövs året runt, varje dag, men som inte kan finansieras med våra offentliga medel.

Insamlingsstiftelsen arbetar för alla barn, oavsett sjukdom, så att de får leka, drömma och skratta. Glömma allt det onda – åtminstone för en liten stund.

 

TACK!

Tack för att du är med och bidrar till "En glädjande his(s)toria" för barnen och ungdomarna på Drottning Silvias barnsjukhus.

Frölunda HC

#glädjeläker