Tisdag Tis 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Söndag Sön 20 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr

Backen Oscar Fantenberg klar för Frölunda

3 april 2014 10:00

Frölunda HC och backen Oscar Fantenberg, 22 har i dagarna undertecknat ett avtal som gäller två säsonger, till och med 30 april 2016.


Oscar Fantenberg kommer närmast från HV71 där han spelat sedan 2009 och då kom från Ljungby där han är född.

Christian Lechtaler, sportchef Frölunda HC:
-Oscar är en kommande landslagback med goda ledaregenskaper. Han kommer att tillföra mycket i både det defensiva och offensiva spelet för oss. Vi tror han har en väldigt stor potential.

– Trots hans unga år är han en ledare som gillar att ta stort ansvar.

#66 Oscar Fantenberg:
-Frölunda känns just nu som den bästa miljön för att utvecklas vidare och det känns som om det är något spännande på gång.

–Jag vill väldigt gärna vara med som en del i Frölundas satsning på framtiden och jag hoppas förstås att jag individuellt och vi som lag kan ta kliv framåt de närmaste åren. Förutsättningarna finns definitivt.

–Jag hade Roger som coach en gång med juniorlandslaget och hockeyn då och nu är rolig att spela med mycket fart och puckinnehav som innebär att våga göra saker på banan. Det gillar jag.

–Jag vet ju precis hur jobbigt det är att möta den typen av hockey, så det här ser jag verkligen fram emot.

–Göteborg ja, där har jag ingen större koll. Jag räknar med att det blir jobbigt att hitta i början och att åka vilse, ja det utgår jag från. Sånt brukar vara uppskattat i laget när man är ny...

–Det får bli tröja 66 i Frölunda. Jag har spelat med nummer 6 de senaste åren men eftersom den är upptagen får det bli 66 istället.