Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Tisdag Tis 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Tisdag Tis 23 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 10 Februari Feb

Till Modo med kontrakt

15 januari 2021 13:30
FHC

Theodor Niederbach lånas ut till Modo, med ett färskt A-lagskontrakt i bagaget. Frölunda åker på lördagen till Karlstad för en retur mot Färjestad.


Det har varit en händelserik vecka för junioren Theodor Niederbach. På torsdagseftermiddagen skrev han på ett rookie-kontrakt med Frölunda som sträcker sig till våren 2022.
”Fantastiskt roligt. Det är en dröm att få ett A-lagskontrakt med Frölunda”, säger 18-åringen som är på väg till Örnsköldsvik och Modo, utlånad av Frölunda:
”En bra lösning för mig. J20 är ju nedstängt och på forwardsidan är det tjockt i A-laget. För mig är det viktigt att få matcher och jag ser fram mot att få spela i Hockeyallsvenskan”.

Theodor Niederbach kom till Frölundas akademi från ångermanländska KB65 2018. Den här säsongen har han spelat elva matcher för Frölundas A-lag och representerat Sverige i junior-VM.
”Vi gillar Theo. En intelligent spelare med potential som vi tror mycket på”, förklarar Frölundas sportchef Fredrik Sjöström rookie-kontraktet.
Utlåningen till Modo?
”Det är en lösning vi tycker är bäst för Theo just nu, han behöver spela matcher. Vi kan kalla tillbaka honom vid behov och när vi vill och det är viktigt i dessa tider”.

Frölunda åker på lördagen till Karlstad för ett bortamöte med Färjestad. Matchen direktsänds i Cmore, 18.00 – streama via den här länken.