Årets sista match
Publicerad: 2020-12-29
SHL
Frölunda avslutar 2020 med en hemmamatch mot HV 71 – och med Joel Lundqvist tillbaka i laget.

Året avslutas intensivt för Frölunda. Seger mot Rögle borta på måndagen, 3-1, träning i Frölundaborg på tisdagen och HV 71 i Scandinavium på onsdagskvällen. Och det är ett Frölunda i medvind, tre raka segrar.
– Allt blir ju mycket enklare när man vinner, menar Linus Nässén som mot HV 71 inte bara får med sig Joel Lundqvist i laget utan i samma lina (Christoffer Ehn blir tredje länken):
– Skönt att vår kapten är tillbaka. Även om inte vi tre spelat ihop så mycket så vet vi vad vi skall göra och det kommer gå utmärkt.

Frölunda och HV 71 har lite olika ingångar till årets sista match. Hemmalaget har hittat tillbaka till vinnarspåret och parkerar tryggt i tabellens toppskikt. Gästerna har haft det betydligt tyngre och har dessutom redan förlorat två matcher mot Frölunda.
– Alla matcher i ligan är tajta och vi har respekt för HV. Men fortsätter vi som vi gjort i de senaste matcherna jobbar vi ner dom, säger Linus Nässén.

Frölundas match i Scandinavium mot HV 71 på onsdagskvällen direktsänds i Cmore – streama via den här länken.

Frölunda live är tillbaka och programmet direktsänds på Youtube från 18.00 på onsdagen. Ellen Ivarson och Pierre Johnsson ger er det senaste inför Frölundas möte med HV 71 i Scandinavium - streama Frölunda live via den här länken.

Peter Pettersson Kymmer