Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Tisdag Tis 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Tisdag Tis 23 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 10 Februari Feb

Två säsonger till för Lasse

16 december 2015 10:00

Lasse Johansson har skrivit på för ytterligare två säsonger med Frölunda HC.


Lasse Johansson har inte förlorat en match i SHL den här säsongen och är statistiskt sett ligans bäste målvakt. Han har starkt bidragit till Frölunda Indians övertygande höst – 26 spelade matcher och bara fem förluster – och det har surrats om landslaget, men ännu har Pär Mårts inte hört av sig.

– Han har haft en bra utveckling och är definitivt en av SHL:s bästa målvakter. Vi är förstås glada att han vill vara kvar i föreningen, säger Frölundas målvaktstränare Kristoffer Martin och menar förstås det förnyade kontrakt på två år som Frölunda och Lasse Johansson har tecknat:

– Det är helt rätt klubb att fortsätta utvecklas i. Jag trivs jättebra och det är en härlig miljö att vara i – det var inget svårt val för mig, säger den 28-årige målvakten som i och med det nya kontraktet är Frölundas spelare till våren 2018.

Under sina två och en halv säsonger i Frölunda har Lasse Johansson fått såväl ris som ros, men har målmedvetet jobbat på tillsammans med Kristoffer Martin och har säsongen 2015/2016 visat upp ett inspirerat, effektivt och vinnande målvaktsspel.

– Jag har ju läst och hört en del genom åren, men det har gjort mig starkare. Det tog sin tid innan det lossnade, men jag har jobbat hårt för det och lagt ner många extra timmar. Och det finns mer som kan förbättras – jag kan bli lite snabbare och få lite bättre balans.