Full pott i helgen
Publicerad: 2019-10-06
FHC20
Frölunda J20 upprepade gårdagens 4-1 seger mot Malmö idag när man gästades i Frölundaborg av Rögle BK.

GÖTEBORG Det syntes att Frölunda J20 gått en tuff match på lördagen mot Malmö. En match man vann likt dagens match mot Rögle vann med 4-1. Lägena fanns men skärpan fanns inte riktigt där och matchens första mål som Isac Andersson noterades för gjordes med mindre än två minuter kvar av den första perioden.

Den andra perioden var spelmässigt jämn där ändå känslan var att det var gästerna Rögle som skapade de flesta chanser men samtliga lägen klarade Hannes Kollén av. Detta tvingade Rögle att steppa upp och öppna upp sig i period tre för att komma ikapp vilket indianerna utnyttjade och snart stod det både 2-0, 3-0 och 4-0 på tavlan innan Rögle till slut lyckades överlista Kollén i FHC kassen när man fastställde slutresultatet 4-1.

Frölundas mål i den tredje perioden gjordes av Isac Andersson, Daniel Torgersson och Axel Kumlin. Segern innebar full pott för Frölunda J20 som tack vare segern skapade utrymme ner till fjärdeplacerade Växjö Lakers, fem poäng skiljer lagen åt.
Härnäst väntar Örebro HK borta nästa helg för Tobias Johansson och hans mannar i Frölunda J20.