Tisdag Tis 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Söndag Sön 20 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr

Ordningen återställd

20 oktober 2019 18:42
FHC20

Det tog 15 matcher men nu är Frölunda J20 serieledare efter en ny helg med full pott – 9 poäng


GÖTEBORG Helgen inleddes på fredagen med match mot Södertälje SK. Efter en period där Frölunda styrde det mesta och Karl Henriksson skottade in två kassar satte man tonen och relativt enkelt tog man den första av helgens trepoängare i en seger som tillskrevs hemmalaget 7-2.

Lördagen bjöd på returmöte mot Södertälje och även om matchbilden blev något jämnare stod Frölunda J20 till slut som segrare efter att Daniel Torgersson klivit fram och både inlett och avslutat målskyttet i en seger som slutade 4-2.

Ytterligare en tvåmålsskytt.

Söndagens tidiga match mot för tillfället serieledande Linköping HC bjöd på en riktig toppmatch. Frölunda tog sin vana trogen ledningen med 1-0 genom Victor Mancini och sedan följdes lagen åt till 2-2 innan lagkaptenen Arvid Caderoth klev fram och sköt in 3-2 kassen bakom Linköpingskeepern när det behövdes som bäst. Därefter tog Frölunda J20 över och 4-2 genom Jonatan Lundin-Andersson blev 5-2 och återigen registrerades en tvåmålsskytt i matchen. Denna gång Jonatan Lundin-Andersson.

På det stora hela en grymt bra genomförd matchhelg av Frölunda J20 som övertog serieledningen inför fortsättningen. Redan på onsdag gästar man Linköping och de vill garanterat återta serieledningen så det gäller för Tobias Johanssons manskap att man är med från start.