Fjärde bortamatchen, i rad
Publicerad: 2018-10-10
SHL
Frölundas månadslånga bortaturné fortsätter – Luleå nästa.

Frölunda Indians lever i exil just nu och drar precis som i förra veckan från Göteborg torsdag (Luleå) och lördag (Karlstad).
– Jag har inget emot ”roaden”, det kan faktiskt finnas vissa fördelar. Vi får tid tillsammans och växer som lag, säger Frölundas assisterande tränare Johan Lundskog, som är rätt nöjd efter övertygande 6-0 mot Ålborg Pirates i Frölundaborg på tisdagskvällen:
– Det är aldrig en nackdel att göra mål - och sättet vi gör dem på.

Men, en seger innebär inte rast och vila. På onsdagsmorgonen var Frölunda Indians tillbaka i Frölundaborg för de sista förberedelserna inför bortamötet med Luleå. Ännu en tuff match varnar Lundskog:
– Luleå har en tajt defensiv och kommer att testa vårt tålamod. Vi måste vara konsekventa i vårt spel, som mot Ålborg, men det kommer att kosta.

Det är om möjligt fler frågetecken inför Luleåmatchen än i början av veckan och truppen som flyger upp till Norrbotten tas ut först efter torsdagens värmning.
– Vi får se vilka som är med upp, det kan till och med bli ett yngre lag än det vi ställde upp med i tisdags, funderar Johan Lundskog.

Frölunda Indians torsdagsmöte med Luleå direktsänds i Cmore, nedsläpp 19.00.

Peter Pettersson Kymmer