Borg blir kvar
Publicerad: 2023-03-16
FHC herr
Erik Borg har skrivit på för ytterligare en säsong med Frölunda HC.

Bäcken-fostrade forwarden Erik Borg hämtades hem till Frölunda HC och Göteborg från Vita Hästen sent på deadline day, 15 februari – kontrakt säsongen ut.

Efter nio matcher (1 mål/4 assist) väljer parterna att förlänga relationen, Erik Borg har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2023/2024.

”Erik har på kort tid imponerat på oss. Han är en ödmjuk och grym lagspelare som alltid gör sitt yttersta. Vi tror på honom och är spända på vad det fortsatta samarbetet kan leda till”, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.

27-årige Borg kom in sent i Academy och hann med två SHL-matcher för Frölunda innan han försvann och tog en omväg tillbaka via division 1 och hockeyallsvenskan.

”Fantastiskt, grymt kul och inspirerande. Det här är ju något jag drömt om och haft i bakhuvudet hela tiden”, kommenterar Erik Borg kontraktsförlängningen:

”Jag är lite förvånad över att det gick så snabbt, men båda parter såg en framtid i ett fortsatt samarbete och jag hoppas att min resa kan vara inspirerande för andra”.

Peter Kymmer