Lördag Lör 4 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec

Nätverkets hovleverantör

19 augusti 2021 09:30
FHC

Från silver- till huvudpartner på 20 år och Tranpenads vd Tomas Hulth kan inte nog understryka hur viktigt det är för lokala företag att stötta idrotten.


1999 startade Tomas Hulth bemanningsföretaget Tranpenad som 2001 blev silverpartner och 20 år senare är ny huvudpartner till Frölunda HC.
”Frölunda är ett starkt varumärke som vi vill förknippas med. Och jag tycker det finns ett ansvar hos lokala företagare att stötta idrotten, såväl eliten som bredden. Det är dags för en ny generation att kliva in”, menar Tomas Hulth och förklarar att det finns kopplingar mellan Tranpenads framgång och det mångåriga partnerskapet med Frölunda:
”Nätverket har varit viktigt för oss. Vi har växt från ett Göteborgsbaserat till ett rikstäckande bolag och har blivit något av en hovleverantör till företag i Frölundas nätverk. Sen är ju matcherna ett bra sätt att umgås med anställda och kunder”.

2021 omsätter Tranpenad knappt 1 miljard kronor, har 2 000 anställda och åtta kontor från Malmö i söder till Stockholm i norr, men så har det inte alltid sett ut. I slutet av 1990-talet var bemanningsbranschen relativt ung och Tomas Hulth valde att inrikta sitt nystartade företag på bygg- och anläggnins-branschen och trädgårdsskötsel.
Med skiftande behov och kravprofil har Tranpenad under åren ändrat inriktning och är idag nischat mot logistik, e-handel och industri.
”E-handeln är en kraftig tillväxtbransch med spännande potential, men vi hyr inte bara ut personal utan står för helhetslösningar för företag också”, säger Tomas Hulth.
Logistikentreprenad är en sådan. I korthet går affärsidén ut på att Tranpenad inte bara hyr ut personalen till ett lager, som exempel, utan driver hela verksamheten. Företaget är driftpartner till fastpris, men ansvarar inte för lokal, truckar, it etc.

Efter en lång relation med Frölunda HC har Tomas Hulth perspektiv och han är tydlig med vad han tycker:
”Vi är partner till många idrottsklubbar, men ingen är i närheten av Frölunda. Vi har blivit väl omhändertagna och får tacka för de första 20 åren. Och om man får önska så gärna ett SM-guld till snart”.
Nämnde vi att Tomas Hulth har en idrottskarriär bakom sig. Bandy i Gripen, fotboll i Trollhättan och värvad till Gais 1994, men det blev inga matcher på grund av en knäskada.
”Jag skulle nog beskriva mig själv som en bekväm forward”.