Lördag Lör 4 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec

Information till dig med säsongskort

6 september 2021 11:43
Säsongskort

DITT TILLFÄLLIGA SÄSONGSKORT ÄR PÅ VÄG


Vi jobbar för fullt med att skicka ut era tillfälliga säsongskort, de kommer som e-biljetter. Vi mailar dem till adressen som är registrerad på ert Frölundakonto hos Ticketmaster, avsändare på mailet är Ticketmaster. Kolla även i din skräpkorg om mailet hamnar där. Denna tillfälliga e-biljett är den biljett som gäller så länge vi har restriktioner i arenan, det kommer alltså ingen ny biljett inför varje match. Så fort vi går tillbaka till full arena får du givetvis din vanliga plats igen och då gäller även ditt vanliga säsongkort.

Har du fortfarande inte fått din tillfälliga e-biljett, håll ut! Den är på väg och senast torsdag 9 september ska alla ha fått sitt tillfälliga säsongskort på mailen.

Vi gör vårt allra bästa för att placera dig på en så likvärdig plats som möjligt i Scandinavium vilket är en väldigt svår uppgift då vi måste förhålla oss till alla restriktioner om att skapa ett smittsäkert event. De regler som gäller är att det måste vara avstånd mellan sällskapen (1 meter) och ett sällskap får max vara 8 personer. Dessutom har vi delat upp Scandinavium i olika sektioner med ett maxtak på 300 platser per sektion. Det innebär att vi kan välkomna dig med säsongskort till alla våra hemmamatcher i SHL, trots restriktionerna som gäller för inomhusevenemang. Vi kommer inte att ha möjlighet att släppa upp och sälja några singelbiljetter så länge det är restriktioner, det innebär att det är bara du som har säsongskort, eller är partner till Frölunda HC, som kommer att få komma in i arenan.

Vi är så glada och tacksamma för att du säkrat ditt säsongskort, och ser så mycket fram emot att återigen få spela för dig.

Vi längtar verkligen efter er, Sveriges bästa hockeypublik!