Information till dig med säsongskort
Publicerad: 2021-09-06
Säsongskort
DITT TILLFÄLLIGA SÄSONGSKORT ÄR PÅ VÄG

Vi jobbar för fullt med att skicka ut era tillfälliga säsongskort, de kommer som e-biljetter. Vi mailar dem till adressen som är registrerad på ert Frölundakonto hos Ticketmaster, avsändare på mailet är Ticketmaster. Kolla även i din skräpkorg om mailet hamnar där. Denna tillfälliga e-biljett är den biljett som gäller så länge vi har restriktioner i arenan, det kommer alltså ingen ny biljett inför varje match. Så fort vi går tillbaka till full arena får du givetvis din vanliga plats igen och då gäller även ditt vanliga säsongkort.

Har du fortfarande inte fått din tillfälliga e-biljett, håll ut! Den är på väg och senast torsdag 9 september ska alla ha fått sitt tillfälliga säsongskort på mailen.

Vi gör vårt allra bästa för att placera dig på en så likvärdig plats som möjligt i Scandinavium vilket är en väldigt svår uppgift då vi måste förhålla oss till alla restriktioner om att skapa ett smittsäkert event. De regler som gäller är att det måste vara avstånd mellan sällskapen (1 meter) och ett sällskap får max vara 8 personer. Dessutom har vi delat upp Scandinavium i olika sektioner med ett maxtak på 300 platser per sektion. Det innebär att vi kan välkomna dig med säsongskort till alla våra hemmamatcher i SHL, trots restriktionerna som gäller för inomhusevenemang. Vi kommer inte att ha möjlighet att släppa upp och sälja några singelbiljetter så länge det är restriktioner, det innebär att det är bara du som har säsongskort, eller är partner till Frölunda HC, som kommer att få komma in i arenan.

Vi är så glada och tacksamma för att du säkrat ditt säsongskort, och ser så mycket fram emot att återigen få spela för dig.

Vi längtar verkligen efter er, Sveriges bästa hockeypublik!

Jonas Andersson