Lördag Lör 14 Januari Jan
Söndag Sön 15 Januari Jan
Tisdag Tis 17 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan
Söndag Sön 22 Januari Jan
Tisdag Tis 24 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Lördag Lör 11 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Timrå
TIK

Äntligen premiär!

16 september 2022 12:54
Herr

Imorgon är det äntligen dags för SHL-premiär. Timrå IK åker till Göteborg och Scandinavium för att ta sig an Frölunda HC! Nedsläpp redan kl 15:15.


Försäsongen är över och Timrå IK förblev obesegrade. Men som man säger, försäsong är försäsong. Det är nu allvaret drar igång. SHL premiären är kommen. Imorgon kl 15:15 släpps pucken i Scandinavium och mer det är säsongen igång på riktigt. Vi tar oss an Frölunda HC i säsongens första match!

Vi ser ut att ha ett bra stöd på plats i Scandinavium. Många tikare som bor i Göteborg har under veckan fyllt bortastå men så har vi även ett gäng från Sundsvall/Timrå som tar sig hela vägen från hemmaplan till Scandinavium för att sjunga fram våra rödvita krigare imorgon!

Kickback från Cmore
Hockey ska alltid ses live i arenorna - Det finns inget som slår det. Men i det fallet som det inte är möjligt att gå på hockey i arenorna, vare sig det är för att bortaplan är på andra sidan landet eller att livssituationen helt enkelt inte gör det enkelt för dig att åka ut till ishallarna så sänder Cmore samtliga matcher i SHL.

Om du tecknar ett abonnemang hos Cmore och går via denna länk så går en del av kakan tillbaka till Timrå IK - Klicka här!

Information

Nästa hemmamatch - Hemmapremiären!

På torsdag är det dags för hemmapremiär i NHC Arena. Vi tar oss an Linköping HC och vill såklart se dig på plats i arenan!

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu

Prenumerera på spelschemat i din kalender

Ha full koll på när säsongens samtliga matcher (inklusive träningsmatcher) spelas under den kommande säsongen. Prenumerera eller ladda ner spelschemat direkt till telefonen eller din dator.

Du som prenumerarat på spelschemat sedan tidigare behöver inte göra något. Spelschemat kommer att läggas in i era telefoner/datorer automatiskt. Obs att det kan ta en stund för spelschemat att uppdateras.

Fördelen med att prenumerera är att kalenderna uppdaters automatiskt vid schemaändringar samt att när det är dags för en ny säsong så syns det kommande spelschemat direkt i din telefon utan att du behöver göra något.