Söndag Sön 8 Januari Jan
Tisdag Tis 10 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Fredag Fre 13 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Söndag Sön 15 Januari Jan
Tisdag Tis 17 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan
Söndag Sön 22 Januari Jan
Tisdag Tis 24 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Idag 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Lördag Lör 11 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar

Lediga Tjänster hos Frölunda HC:

Publikvärd

Vill du jobba som Publikvärd hos Frölunda HC?

Nu söker vi volontärer till våra herr- och dammatcher!

 

Vad är en publikvärd?

Som publikvärd är du föreningens förlängda arm mot alla de som besöker Scandinavium och Frölundaborg varje match. Du bör ha ett genuint service- och hockeyintresse samt vara ett föredöme för andra supportrar och besökare. Den viktigaste uppgiften är att ge service till publiken och företräda Frölunda HC på ett tillmötesgående sätt.

Publikvärden ansvarar även i viss mån för säkerheten, främst då genom ett förebyggande jobb. Publikvärden får även utbildning i juridik, sjukvård och brandkunskap.

Vad krävs för att bli publikvärd?
För att bli publikvärd ska du ha fyllt 18 år samt kunna vara ett föredöme för andra supportrar och besökare.
Du ska kunna jobba minst 20 av våra 26 SHL hemmamatcher i grundserien samt eventuellt slutspel och CHL-matcher. Du påbörjar ditt arbetspass två timmar innan matchstart och avslutas efter matchens slut. Total arbetstid är cirka fem timmar per match och innefattar både vardagskvällar och helger.

Damerna kommer att spela elva NDHL-grundspelsmatcher plus eventuella kval till SDHL i Frölundaborg.

Arbetet är helt ideellt vilket innebär att det inte utbetalas någon lön, men du ingår i Frölundas HC:s starka gemenskap och blir inbjuden att delta på olika aktiviteter som anordnas under säsongen för våra volontärer.

Du som söker ska ha lätt för att socialisera med publiken oavsett lagtillhörighet och vara tillgänglig för visitation av både besökare, väskor och flaggor.
Då stökiga situationer kan uppstå inne i arenan ska du heller inte vara obekväm med att kliva in och vara behjälplig vid sådana tillfällen. 

Du ska ha lätt för att samarbeta då Publikvärden arbetar tätt tillsammans med personal från GotEvent, ordningsvakter och övrig personal inom Frölunda HC.

Varför behövs det publikvärdar?

I enighet med SHL och SIF's regelverk behöver varje förening tillhandahålla Publikvärdar för att få spela matcherna. Publikvärden är ofta det första en besökare möter när man kommer till arenan och vårt mål är att våra besökare ska få den bästa tänkbara service under hela matchen.

Som Publikvärd gör man inte skillnad på publik oavsett vilken lagtillhörighet man har, utan alla behandlas lika. Det gör heller ingen skillnad om man är på en hockeymatch för första gången eller om man är van hockeybesökare.

Låter detta intressant och ett arbete som skulle passa dig? Skicka då in din ansökan till [email protected].