Kaptenernas kväll
Publicerad: 2022-09-30
FHC herr
Frölundas alla lagkaptener skall hyllas och 600 Leksands-supportrar är på väg till Göteborg. Det blir en mäktig lördagskväll i Scandinavium.

SHL tuffar på, men inte i samma gamla uppkörda hjulspår, i alla fall inte för Frölunda HC. Lördagsmötet med klassiska Leksands IF i Scandinavium blir något utöver det vanliga, av flera skäl.
600 Leksands-supportrar följer med sitt lag ner till Göteborg och kommer att märkas på Scandinaviums borta-läktare och det ser Frölundatränaren Roger Rönnberg som en utmaning.
”Jag hoppas verkligen göteborgarna går man ur huse för att möta upp det”.
Frölunda har döpt matchen mot Leksand till Kaptenernas kväll – innan nedsläpp kommer föreningens samtliga nu levande lagkaptener att hyllas på isen.
Ceremonin startar 17.30 och kaptenerna på plats är: Arne Carlsson, Henrik ”Tosse” Hedlund, Lars-Erik Esbjörs, Anders Broström, Göran Nilsson, Hasse Sjöö, Janne Karlsson, Mikael Andersson, Terho Koskela, Christian Ruuttu, Henrik Nilsson, Mikael Andersson, Jonas Johnson, Niklas Andersson, Joel Lundqvist och Hanna Olsson.
”Jag blir alltid glad när föreningen hyllar dem som varit med och byggt upp Frölunda till vad det är i dag. Och i det arbetet har kaptenerna spelat en viktig roll och det skall dom ha kredd för”, menar Roger Rönnberg.

Biljetter till Frölundas hemmamatch mot Leksand, nedsläpp 18.00, går att köpa via den här länken.

Peter Kymmer