Tre bortamatcher i veckan
FHC HERR2023-01-31
Liam Dower Nilsson ansluter till truppen när Frölunda åker till Oskarshamn för veckans första av tre bortamatcher.

Vi har tagit oss till vecka fem och för Frölundas herrlag innebär det tre bortamatcher med start i Oskarshamn på tisdagskvällen. Det blir det tredje mötet för säsongen lagen emellan. Säsongens första match spelades i Be-Ge Hockey Center och Oskarshamn tog två poäng efter att matchen gick till förlängning (5-4). Hemma i Scandinavium vann Frölunda med övertygande 6-3 och nu väntar alltså det tredje mötet. Inför mötet ligger Frölunda på fjärde plats i tabellen med en match mer spelad och Oskarshamn på sjunde. Joel Lunqvist har gjort mål i båda mötena med Oskarshamn den här säsongen.

Frölunda som är fortsatt skadedrabbat har kallat in Liam Dower Nilsson från Västerås som förstärkning till truppen efter det att Jacob Nilsson ådrog sig en knäskada under matchen mot Färjestad. Liam Dower Nilsson är med laget hela veckan.

Saknas i Frölundas trupp: Christian Folin, Max Friberg, Ryan Lasch, Pontus Johansson och Jacob Nilsson.

Frölunda HC:s laguppställning till kvällens match släpps på klubbens sociala medier 17.00. Matchen sänds på C More Hockey, C More Streaming och på Sportkanalen med nedsläpp 19.00.

Ellen Ivarson