Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Fredag Fre 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Tisdag Tis 6 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Fredag Fre 9 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Tisdag Tis 13 December Dec
Söndag Sön 18 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec

Stor ceremoni på lördag, Växjö först

26 september 2022 09:34
FHC HERR

En fullmatad tre-matchers-vecka väntar herrarna. Växjö, Oskarshamn och Leksand. Två hemma, en borta. Den stora festen håller vi på lördag – då hyllas alla Frölunda HC:s historiska lagkaptener i en ceremoni i Scandinavium.


Frölunda HC ligger sjua i SHL efter tre omgångar. Laget har hittills spelat in poäng i alla matcher men har bara en vinst då två matcher har förlorats på övertid (en på straffar). På tisdag väntar Växjö hemma i Scandinavium och då jagar Frölunda sin nästa trepoängare på hemmais säsongen 22/23.
– Jag tror att det blir likt tidigare matcher mot Växjö trots att Sam Hallam inte tränar dom längre. Tight och inte särskilt öppet. Dom är taktiskt skickliga och har ett väldigt giftigt powerplay. Sen har dom också en stark backsida, säger Frölunda HC:s analytiker Erik Lignell.
Vad ser du som extra positivt hittills på säsongen?
– Vi har varit stabila bakåt och vi är svåra att göra mål på. Vi jobbar hårt tillsammans och ser ut som ett lag, säger han.

Växjö inledde SHL-säsongen precis Frölunda med att förlora premiären på straffar. I den matchen vann Smålandskollegan Oskarshamn med 5-4. Därefter förlust mot Färjestad och sedan en 4-0-seger mot Timrå. I Frölunda HC är det två av trotjänarna som har börjat starkast när det kommer till målskyttet. Vars två mål av Max Friberg och Nicklas Lasu. Biljetter till matchen hittar du genom att klicka här.

Kaptenernas kväll – hyllning på lördag

Efter tisdagsmatchen är det bara för Frölundapubliken att ladda om till helgen. På lördag, inför matchen mot Leksand, väntar en stor ceremoni i Scandinavium. Frölunda HC har bjudit in alla idag levande gamla lagkaptener för klubben. En hyllning på isen väntar. Arne Carlsson, Lars-Erik Esbjörs, Anders Broström, Janne Karlsson och Jonas Johnson för att nämna några. I pauserna har du även chans att få idolkort signerade av våra Frölundahjältar från förr. Biljetter till Kaptenernas kväll köper du genom att klicka här.

Alla Frölunda HC:s matcher i SHL sänds på C More.
Frölunda HC vs Växjö Lakers, tisdag 19.00.
IK Oskarshamn vs Frölunda HC, torsdag 19.00.
Frölunda HC vs Leksands IF, lördag 18.00.